verder met opleiding en training in mindfulness|info@lotheijke.com

Aanmelding Interpersonal Mindfulness training (IMP Nederlands 2022)

8-week online training Oktober-December 2022
ja nee
* NB. Invullen met “ja” hoeft je deelname niet in de weg te staan. Omdat (psychische) klachten de meditatiepraktijk kunnen beïnvloeden en vice versa, nemen we echter vooraf graag even contact op om hierover af te stemmen.

Na aanmelding ontvang je in een apart email een factuur voor de training.

€ 295,00

Annuleringsvoorwaarden

In het geval je je aanmelding moet annuleren, ontvangen we graag direct bericht via email (info@lotheijke.com). Voor alle annuleringen gelden € 25,- administratiekosten. Bij annuleringen ontvangen tot 8 weken voor de start van het programma worden kosten teruggestort (minus admin. kosten). - Annuleringen ontvangen tussen 8 en 4 weken voor aanvang ontvangen 50% van de kosten retour. - Bij annuleringen die binnen 4 weken voor aanvang binnenkomen, is geen restitutie meer mogelijk. Het is wel mogelijk om in overleg een collega in jouw plaats te sturen. - Bij voortijdig stoppen van het evenement is geen restitutie mogelijk.Ik weet dat als ik bepaalde oefeningen, om welke reden dan ook, niet kan of wil doen, ik op geen enkele wijze verplicht ben deze te doen. Ik weet ook dat ik de begeleider niet verantwoordelijk kan stellen voor eventueel letsel als gevolg van deze oefeningen.

* Ik ga akkoord met de bovenstaande en de algemene voorwaarden en schrijf me in voor: Interpersonal Mindfulness training (IMP Nederlands 2022) - 17-10-2022 tot en met 12-12-2022.
Na het indienen van je aanmelding ontvang je een bevestiging en apart een factuur voor het programma.